Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

"Osramotili so mene in mojo družino"

mitja voyo.si
30-letni Mitja Humar, ki je moral včeraj zapustiti šov Gostilna išče šefa 2, pravi, da je šokiran nad govoricami, ki so se pojavile na forumih.

Binetu ste rekli, da ste bili presenečeni, ker so se gledalci odločili za Lidijo. Zakaj ste bili presenečeni?
Mislim, da sem, vsaj kar se kuhanja tiče, pokazal več kot Lidija, in pričakoval sem, da se bodo gledalci odločali na podlagi tega.

Se vam zdi njihova odločitev poštena?
Gledalci so se odločili tako, kot so sami želeli. Nisem jaz tisti, ki bi sodil, ali je bilo pošteno ali ne. Njihovo odločitev sem sprejel popolnoma mirno in iz Gostilne odhajam dvignjene glave.
 
Zakaj pa so se tako odločili?
Menim, da je k temu največ pripomogel moj zadnji teden, saj sem imel res krizo, ker sem noro pogrešal svoje najbližje, še posebej svojega otroka, zato sem več mislil nanj kot na dogajanje v kuhinji.
 
Bi, če bi vedeli, kakšen bo rezultat, Lidiji kljub temu rekli, naj vas posadi na drugi stol?
Vedel sem, da me bo Lidija v vsakem primeru posadila na stol, zato sem ji hotel odločitev samo olajšati. Lidija je zelo čustvena oseba, in nisem želel, da bi se obremenjevala s tem, komu se bo zamerila.

Kaj je bolelo bolj: izgubiti proti amaterski kuharici ali izpasti tik pred finalom?
Bolelo ni niti prvo niti drugo. Izgubiti proti Lidiji ni nobena sramota, saj je zelo prijetna oseba, kot kuharica pa je v teh tednih pokazala ogromen napredek. Kar se tiče izpada pred finalom, pa je bolje tako kot izgubiti v finalu.
 

Na forumih so se pojavila namigovanja, da ste mučili prašiča. Ste res izjavili kaj takšnega?
Nad tem, kar sem slišal, sem bil šokiran. Iz ene nesrečne zgodbe s kolin je prišlo ven, da sem največji mučitelj živali na planetu. Pričakujem opravičilo tistega, ki je začel te zgodbice, saj mi je s tem, če je to hotel ali ne, oblatil dobro ime in naredil sramoto ne samo meni, ampak vsej moji družini.  

Komentatorji so rekli, da ste bili preobremenjeni s Tomažem. Se strinjate s tem?
S komentatorji se ne strinjam. To s Tomažem je bil hec, nekakšen način sproščanja, bi lahko rekel. Tomaža sem izbral, ker je najmočnejši člen v Gostilni. Nisem se hotel spravljati na druge. Mislil sem, da Tomaž tak humor razume, saj je tudi sam gostinec.

Menite, da ste imeli vsi iste možnosti za zmago?
V teoriji lahko tudi izbrana vrsta Zgornjega Dupleka premaga Real Madrid.

Tudi vi ste kuhar z veliko izkušnjami. Zakaj vam v Gostilni kreacije niso uspevale? Koliko časa za kreiranje porabite v gostilni, v kateri delati?
Kreacije mi niso uspevale, ker ni bilo pravega okolja, premalo je bilo spanja in motivacije. Nerad ustvarjam pod pritiskom, v tekmovalnem duhu. V gostilnah, v katerih sem delal, smo temu posvečali bolj malo časa, in lahko bi rekel, da sem se s kreiranjem na takšni ravni pravzaprav srečal prvič

Zadnji teden je bil za vas precej stresen. Ste si mislili, da bo tako hudo? Bi se podobnega šova še kdaj udeležili?
Zadnji teden je bil res stresen, priznam. Preden sem vstopil vanj, si nisem niti približno mislil, da bo tako hudo. Ne bi se udeležil več nobenega resničnostnega šova, mi pa za to izkušnjo ni žal.

Če primerjate zadnji teden s prejšnjimi, je bilo bolje delati v ekipi ali samostojno?
Delo v ekipi ali delati samostojno je zame enako. Vse ima svoje prednosti in slabosti, težave v zadnjem tednu pa so bile bolj osebne narave.

Kaj je bil vaš največji padec in kaj največji vzpon v šovu?
Največji padec je bil poraz v zadnjem tednu, saj sem si res želel iti domov. Največji uspeh je bila pa zmaga na izzivu, na katerem smo kuhali za žene ambasadorjev. Takrat sem svojo ekipo pripeljal do zmage, čeprav je imela rdeča ekipa na meniju kar dve kreaciji.

Zakaj se se prijavili v šov, saj ste že tako bili šef gostilne?
Prijavil se nisem sam, prijavilo me je dekle. V šov pa sem šel zaradi izziva.

Komentarjev 3
  • Polly ß 20:37 03.december 2013.

    Lidija je zakon! Kuhati pa tudi kar zna. Je prijazna, preprosta in pametna oseba!Vsaka ji čast! Lidija drži se in zmagaj!

  • mph 16:57 03.december 2013.

    Kaj pa je bilo s tem "Iz ene nesrečne zgodbe s kolin "? Kaj naj bi to pojasnilo, da je mučil po nepotrebnem ali ne?

  • Jaka.marinsek 13:45 03.december 2013.

    zakaj Lidijo vsi tretirajo kot profesionalno vojakinjo in amatersko kuharico?? Ženska ni profi vojak, je vojaški uslužbenec in lahko rečem profi kuhar v slovenski vojski.