Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Osveženi 207 teče drugi krog

Žurnal24 main
Prenovljeni peugeot 207 je priovinkal tudi na slovenske ceste. Z medgeneracijskim botoksom je pridobil nekaj dodatne opreme, vendar za nižjo ceno.

Najbolje evropski prodajani avtomobil leta 2007 in 2008 v segmentu B ima na zunaj spremenjen prednji del, na katerem je nekoliko drugačna maska z zevajočo odprtino za zrak, meglenki sta pomaknjeni na rob odbijača, več je kromiranih delov. Zadaj so nove luči, ki pri kombilimuzini in CC-ju svetijo s pomočjo LED-diod.

Zadaj so nove luči, nekaj sprememb je bila deležna tudi notranjost. © Peugeot

Notranjosti so pri Peugeotu dodali nove prevleke in obloge ter prenovili instrumentalno ploščo. Med novostmi je tudi opozorilna lučka, ki svetuje vozniku, kdaj naj prestavi. Za večje udobje so pri Peugeotu dodali bluetooth, impulzni vklo smernikov ter zapioranje oken na daljinsko upravljanje (le pri kombilimuzini in CC). Motorji ostajajo isti.

Prenovljena kombilimuzina je že v slovenskih prodajnih salonih, karavan in CC pa bosto na voljo novembra. Cene so po zagotovilih uvoznika do pet odstotkov nižje v primerjavi s predhodnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.