Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Otroka Thatcherjeve zgrožena

Meryl Streep kot železna lady. (Foto: Reuters/youtube.com) Reuters/youtube.com
Po začetnem veselju, da bo Margaret Thatcher upodobila Meryl Streep, se zdaj oboževalci nekdanje premierke in njeni otroci nad scenarijem zgražajo.

Film The Iron Lady (Železna lady) naj bi Thatcherjevo prikazoval kot dementno gospo, ki govori sama s sabo in se polna obžalovanja ozira nazaj na svoje življenje. "Njena otroka, Mark in Carol, sta nad tem, kar sta o filmu izvedela, zgrožena. Kljub temu o filmu ne bosta javno govorila, saj se bojita, da bo s tem deležen še večje publicitete," je povedal prijatelj družine Thatcher.

Cameron McCracken, direktor produkcijske hiše, ki snema film, je potrdil, da film res govori o bližnji preteklosti znane političarke. "Thatcherjeva se v filmu spominja tako svojih zmag kot padcev. Film govori o moči in ceni, ki jo je treba za to moč plačati. V tem pogledu govori o vseh ljudeh, ki so morali kdaj usklajevati svoje zasebno in poklicno življenje," je izjavil McCracken in dodal, da bo zdravje železne lady v filmu prikazano na "točen in pošten" način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.