Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Pamela Anderson: Nova Obalna straža bo zanič!

Zac Efron
1/5
Profimedias
Plavolasa starleta Pamela Anderson se pritožuje, ker želita Dwayne Johnson in Zac Efron posneti priredbo legendarne serije Obalna straža.

Pamela Anderson je postala svetovno znana, takoj, ko si je nadela legendarne enodelne kopalke v seriji Obalna Straža. V zadnjih nekaj tednih je slišala govorice, da bosta Zac Efron in Dwayne Johnson posnela filmsko priredbo serije iz 90. let, ki je bila takrat pravi hit povsod po svetu.

Pamela Anderson | Avtor: Youtube Youtube
"Nihče ne mara priredb,“ je povedala 48-letna igralka o filmu, ki ga načrtuje režiser Seth Gordon. Andersenova meni, da je bila to serija, ki je nastala v 90. letih in bi tam tudi morala ostati. Takrat so bili, kot pravi, veliko bolj preprosti časi in ne vidi, kako bi lahko serijo posneli v današnjem času.

Seth je sicer poudaril, da bosta Zac in Dwyne v filmu posvetila akciji in reševanju, ne toliko tekanju po plaži, kot je to veljalo za serijo.

Pred kratkim je Efron za Reuters povedal, da film ne bo primeren za mlajše od 18 let in da bo, kot se je izrazil sam, "zažigal“. Dodal je: "Če sem čisto iskren, mislim, da ne bo zelo podoben Obalni straži, ki se je spomnimo."

Dwayne pa je povedla: "Želimo narediti velik in zabaven poletni film. Želimo, da je poln akcije in zabave. Veliko bo akcije, odraslega humorja in zabavnih dialogov.“ Dwyne je povedal, da si vsa dekleta želijo igrati C.J. - vlogo, ki jo je v seriji prevzela Pamela. "Za enkrat še ne vemo, katero bo doletela ta čast.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.