Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Panda išče pevko

Panda Arhiv skupine
Skupina, ki so jo zaznamovali ženski vokali, ostala brez četrte pevke.

Deset dni pred velikim jubilejnim koncertom slovenske alter pop skupine Panda v Kinu Šiška so fantje ostali brez pevke.

"Ja, seveda, smo skupina, v kateri je vloga vokalistke bistvena. Pesmi so pisane za žensko in ni še čisto jasno, kako bomo vse izpeljali," je odhod zadnje pevke Saše Danilov komentiral bobnar skupine Damjan Mulej.

Pogodba ji ne pusti dihati

Danilova je po novem vokalistka pri slovenski elektro-akustični funk zasedbi London, ki si je z nastopom na nedavnem Slovenskem tednu glasbe priigrala vstopnico za festival v Avstriji Waves Vienna. S to je nekdanja Pandina pevka podpisala pogodbo, ki ji prepoveduje nastopanje zunaj skupine London.

"Če katera začuti, da bi pela pri nas, kontakt najde na naši strani. Pomembno je, da zna katero od naših skladb. Tako bo tudi neposredno izkusila realnost pri nas," je o rekrutiranju nove ženske pevke povedal Andrej Pompe, ustanovni član Pande. "Žal Saše ne bo, ker je za London podpisala takšno pogodbo, ki ji niti dihati ne pusti. Še sklepnega nastopa na koncertu v Šiški ji ne pustijo odpeti z nami; zapela bi šest skladb," je bil razočaran Pompe.





Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.