Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Papež ji je izpolnil divje sanje

Susan so se izpolnile največje sanje. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Obiska papeža Benedikta XVI. v Veliki Britaniji se je nadvse razveselila Susan Boyle, ki so se ji izpolnile največje sanje.

Susan je namreč vse življenje sanjala, da bi zapela pred papežem in ravno to se je zgodilo v škotskem Glasgowu. Susan, ki je po nastopu na televizijskem šovu Britanija ima talent zaslovela po vsem svetu, je 60 tisoč zbranim vernikom zapela pesmi I Dreamed a Dream, Make Me a Channel of Your Peace in How Great Thou Art. Boyleova je pred tem večkrat ponovila, da je nastop pred papežem nekaj, o čemer je vedno sanjala.

„Težko je opisati, kako sem se počutila. To je izkušnja, v kateri se človek počuti zelo ponižnega,. Povem lahko le, da so se izpolnile moje najbolj divje sanje,“ je povedala vzhičena Susan, ki je menda izgubila zavest, ko so ji povedali, da bo nastopila pred papežem.

Medtem ko Susan po nastopu še vedno ne more verjeti, kaj se ji je zgodilo, pa nekateri britanski mediji poročajo, da sveti oče Susaninega nastopa sploh ni videl, saj naj bi bil prav takrat na poti v park Bellahouston. Kaj na pisanje medijev pravi Susan še ni znano, upamo samo, da tudi tokrat, če govorice seveda držijo, ne bo doživela živčnega zloma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.