Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Paris znova v glasbenih vodah

Paris Hilton se bo znova poskušala dokazati z resničnostnim šovom, v katerem bo Žurnal24 main
Pesem My BFF, ki jo je Paris napisala skupaj s fantom Benjijem Maddenom, bo glasbena podlaga za MTV-jev resničnostni šov Paris Hilton's My New BFF.

Luč dneva je ugledala nova pesem Paris Hilton, ki jo je Paris preprosto poimenovala My BFF (Best Friend Forever). Pesem naj bi ljudi pripravila na njen novi album, ki ga je bogatašinja končala pred nekaj dnevi. "To pesem sem napisala o najboljših prijateljih. Mislim, da se lahko čisto vsak vživi v njo, saj je to zelo srečna pesem," je povedala Paris, ki bo svoje najboljše prijatelje iskala prek novega resničnostnega šova, v katerem bo tekmovalo 16 žensk in 2 moška. Oni se bodo namreč borili za njeno naklonjenost in srečnico ali srečneža, ki ga bo zvezdnica izbrala, bo doletela čast, da jo spremlja na razne zabave in dogajanja, ki jih sama tako rada obiskuje.

Zvezdnica je priznala, da je na njenem albumu čutiti vpliv Kylie Minogue za razliko od prejšnjega albuma, ki je bil bolj hiphoperski. Album naj bi izšel konec tega meseca, na njem pa bomo med drugimi zasledili tudi pesmi Paris for President in Jailhouse Baby, v kateri se bogatašinja spominja časov, ki jih je zaradi vožnje pod vplivom alkohola preživela za rešetkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.