Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Parni valjak v Mariboru

1/36
Žurnal24 main
Razprodana Mariborska dvorana je 26.3.2010 pokala po šivih. Valjaki so zopet pokazali kaj pomeni delati s srcem in zakaj so eni redkih bandov, ki so dosegli status živečih legend.

Čeprav Primorska slovi po svoji privrženosti rock glasbi in je že desetletja raj za rock bende, se je na razprodanem koncertu skupine Parni Valjak včeraj v dvorani Tabor štajerska publika izkazala za še glasnejšo kot tista pred tednom dni v Ajdovščini. Temu je seveda botrovalo dejstvo, da je  dvorana pač precej večja kot v Ajdovščini, čeprav je že tam več kot 3000 grl presenetljivo ubrano poskrbelo za izjemno pevsko spremljavo od začetka pa vse do konca koncerta in enkratno vzdušje v nabito polni dvorani Police v Ajdovščini. Štajerci so, lahko bi rekli, vse skupaj samo še nadgradili, in zasedbo na razprodanem koncertu kar dvakrat priklicali nazaj na oder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.