Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Pazite se neizprosne Mačete

Mačeta Kolosej
Sobotni večer naj bo napet, obarvajte ga v stilu režiserja Roberta Rodrigueza. Na Ljubljanskem gradu si pod zvezdami ob 21.30 oglejte akcijski kriminalni triler Mačeta (Machete).

Na videz je bil eden izmed običajnih priložnostnih delavcev in idealni grešni kozel za političnega atentatorja. Toda postal je Machete (Danny Trejo), legendarni zvezni agent s smrtonosnim pristopom in neprimerljivimi veščinami.

Potem ko se je zapletel z razvpitim mehiških mamilaškim kraljem Torrezom (Steven Seagal), Machete pobegne v Teksas, kjer se želi skriti in pozabiti svojo tragično preteklost. Toda znajde se v mreži korupcije, ki se konča s kroglo v senatorju in pregonom.

Machete bo storil vse, da bo opral svoje ime in razkril razsežno zaroto. A pri tem ga ovirajo Booth (Jeff Fahey), neusmiljeni poslovnež z neskončno plačilno listo morilcev, zviti obmejni preganjalec s celo vojsko pristašev, in Sartana Rivera (Jessica Alba), lepa uradnica za priseljevanje, razpeta med uveljavljanjem zakona in sprejemanjem razumnih odločitev.

Na trnovi poti do pravice mu pomagata Luz (Michelle Rodriguez), privlačna dama z uporniškim značajem, in Padre (Cheech Marin), duhovnik, ki se bolje znajde s pištolo v roki. Krvava naloga ga privede nazaj do Torreza in razvname se epska bitka maščevanja in odrešitve.

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.