Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Pazite se Zelenega sršena

Žurnal24 main
V kinematografih po Sloveniji si lahko od danes ogledate akcijski triler Zeleni sršen. Na voljo je tudi v 3D.

Britt Reid (Seth Rogen) je sin uglednega medijskega mogotca in povsem zadovoljen z brezciljnim pohajkovanjem po zabavah, toda vse dokler v skrivnostnih okoliščinah ne umre njegov oče (Tom Wilkinson), ki mu zapusti velikanski medijski imperij. Britt tako sklene nepričakovano prijateljstvo z enim od očetovih bolj podjetnih in domiselnih uslužbencev, Katom (Jay Chou), s katerim v novi situaciji kmalu zavohata priložnost, da prvič v življenju naredita nekaj smiselnega, da se bojujeta proti zločinom. Da bi se približala zločincem, se domislita popolne krinke. Sama se bosta izdajala za kriminalca. Zakon bosta varovala tako, da ga bosta kršila. Britt postane Zeleni sršen, maščevalec, ki vzame stvari v svoje roke in se na ulice poda skupaj s Katom.

Kato s svojo genialnostjo in sposobnostjo oblikuje najnaprednejše orožje, Črnega lepotca, neuničljiv avtomobil, mobilno, oboroženo trdnjavo, s katero se spravita nad zlikovce. Zeleni sršen in Kato se hitro uveljavita in s pomočjo Brittove nove tajnice Lenore Case (Cameron Diaz) začneta preganjati moškega, ki ima v rokah losangeleško podzemlje, Benjamina Chudnofskyja (Christoph Waltz). A Chudnofsky ima svoje načrte – enkrat za vselej pokončati Zelenega sršena.

Za akcijsko komedijo boste ob delavnikih odšteli 5,20 evra, ob koncu tedna pa 5,55 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.