Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Pekel v raju

Metalcamp poteka že osmo leto zapored. Žurnal24 main
Med 11. in 17. julijem bo v Tolminu že osmo leto zapored potekal festival Metalcamp.

Festival s povsem svojo energijo in karizmo ponuja edine prave all inclusive metal počitnice: koktajli na plaži, plavanje v turkizni Soči, brezplačno kampiranje med mogočnimi gorami, nastopi izbranih metal skupin svetovnega kova in neskončne možnosti za raziskovanje ene najlepših festivalskih lokacij na planetu!

Julija bo festival praznoval osem let premikanja meja, raznolikosti in promoviranja heavy metala! V tem času je na tolminskih tleh gostovalo na stotine glasbenih skupin, med drugim Apocalyptica, Hypocrisis, Noctiferia, Soulfly, Sepultura in druge legende metalske scene. Oboževalcem metala se je predstavilo več kot 320 novih underground skupin, ki jim je bil festival na nek način tudi odskočna deska za uspeh. Metalcamp je obiskalo že več kot 68 tisoč ljubiteljev metala iz vsega sveta. Misija širjenja heavy metala in festivala Metalcamp pa se je šele dobro začela!

Med enotedenskimi metalskimi počitnicami, od 11. do 17. julija, bodo oboževalci metal glasbe uživali ob najtrših glasbenih ritmih različnih vrhunskih mednarodnih metalskih zasedb, kot so SLAYER, MASTODON, AIRBOURNE, BLIND GUARDIAN, KREATOR, ACCEPT in ARCH ENEMY.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.