Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Pet dni rockerske norije na Otočcu

Gogol Bordello Arhiv organizatorja
Z Otočca prihaja odlična novica za vse rockerje! Na letošnjem Rock Otočcu bodo ti namreč lahko uživali kar pet dni, do 7. aprila pa si lahko svojo vstopnico zagotovijo po polovični ceni.

Željni prave rohneče zabave pri gradu Otočec na plaži ob reki Krki bodo lahko letos tam uživali kar pet dni, od srede, 27. junija, do nedelje, 1. julija, na glasbenih odrih pa se bo zvrstilo več kot 50 glasbenih izvajalcev.

"Uvod v festival bo spektakularna rock opera Človeka z bombami. Seznam več kot 50 glasbenih skupin še ni dokončen, zagotovo pa bo eden izmed vrhuncev festivala nastop ameriške atrakcije Gogol Bordello," napoveduje Franci Kek, oče Rock Otočca. Gogol Bordello so punk gipsy dub ameriška skupina, zbrana z vseh vetrov, navdušujejo pa staro in mlado na festivalih in koncertih po svetu, zato bodo s svojo glasbeno kilometrino navduševali tudi na letošnjem Rock Otočcu. Poleg njih bodo lahko obiskovalci priča tudi prvi veliki slovenski rock operi, spektaklu z naslovom Človeka z bombami priznanega slovenskega gledališkega režiserja Matjaža Bregarja s Siddharto v glavni vlogi, drugimi glasbeniki, opernimi pevci, številčnim ansamblom in vrhunsko odrsko postavitvijo.

Ostalih glasbenih skupin organizatorji za zdaj še niso razkrili, so se pa odločili, da do 7. aprila za petdnevni festival ponudijo vstopnice po ceni izpred treh let – za 35 evrov, brez doplačil za kampiranje in parkiranje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.