Magazin > Film & Glasba & TV
8 ogledov

Petkratno slavje za vampirje

Par se bo menda poleti poročil na zasebni ceremoniji v Kaliforniji. (Foto: Reute
1/21
Žurnal24 main
V Los Angelesu so podelili nagrade Scream Awards 2010. Najboljša fantazijska vloga je pripadla Kristen Stewart, med moškimi je slavil Robert Pattinson.

V losangeleškem gledališču Greek so podelili letošnje nagrade Scream Awards 2010, ki nagrajujejo dosežke v znanstveni fantastiki, grozljivki, fantazijskih filmih in stripih.

Igralki Kristen Stewart je pripadla nagrada za najboljšo fantazijsko vlogo v filmu Mrk, njen soigralec in fant Robert Pattinson pa se je razveselil nagrade za najboljšo moško fantazijsko vlogo. Največji zmagovalec je bil prav Mrk, ki je prejel še tri nagrade: za najboljši film, za najboljši fantazijski film ter za najboljšega debitanta, ki je šla v roke Avstralcu Xavierju Samuelu.

Alexander Skarsgard je prejel nagrado za najboljšega igralca v grozljivki, Mickey Rourke je dobil nagrado za najboljšo vlogo negativca v filmu Iron man 2, režiserju Jamesu Cameronu pa je pripadla nagrada za najboljšega režiserja za film Avatar.

Na podelitev so med drugim prišli Halle Berry, Megan Fox, Mickey Rourke, Ryan Reynolds, Blake Lively, Sigourney Weaver, Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgaard, Sam Trammell, Rutina Wesley, Kristin Bauer, David Arquette, Neve Campbell in Emma Roberts.

Utrinke z rdeče preproge si lahko ogledate v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.