Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Petletna zaroka, ki ji ni videti konca

Petletna zaroka Kolosej
Za dobro ohladitev danes priporočamo ogled romantične komedije Petletna zaroka (The Five-Year Engagement).

Tom (Jason Segel) in Violet (Emily Blunt) sta srečno zaljubljeni par in po letu dni zmenkov se odločita za poroko. Toda Violet, ki dela kot psihologinja, se nepričakovano ponudi napredovanje v službi, zato Tom, sicer kuhar v prestižni restavraciji, privoli v selitev in preložitev poroke.
Kljub težavnemu prilagajanju na novo okolico, ljubezen mladega para ostaja neomajna, vendar zaradi vedno novih življenjskih okoliščin znova in znova prelagata dokončno sklenitev njune zveze. Ko nanju pričnejo pritiskati neučakani starši, se pod pritiskom zlomita in zdi se, da utegne predolga zaroka uničiti njuno ljubezen. Poročni dan, ki sta se ga z Violet prej tako veselila, je zdaj nenadoma nekaj, kar bi rada čim prej opravila, da bo mir. Toda nič ne teče, kot bi moralo, in začneta celo razmišljati, da mogoče nista tako dober par, kot se je zdelo prej.
Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Mariboru, Kranju, Kopru, Celju in Novem mestu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.