Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Pevca Nina "boli kur**" za kritike

"Boli me kur***, kaj pravijo komentatorji raznih spletnih forumov! Sem glasbenik z večletnimi izkušnjami na koncertnem terenu in v studiu,“ se pred kritikami brani Nino.

Nino predstavlja svoj četrti videospot, in sicer za pesem Zadnje upanje. "Pesmi, ki niso napisane 'na prvo žogo', kot radi rečemo, so velikokrat preslišane, prezrte. Že ko sem posnel demo verzijo pesmi Zadnje upanje, sem vedel, da je to ena tistih močnih, čustvenih pesmi, ki si zaslužijo, da jih ljudje ne samo slišijo, ampak tudi vizualno doživijo. Res, da je snemanje spota zelo velik zalogaj, tako finančen kot tudi organizacijski, ampak ker so bili do zdaj vsi trije moji videospoti (Mi amor, Žal mi je, Ti in jaz) zelo dobro sprejeti in zelo dobro gledani na spletu, sem se odločil, da tudi za to pesem posnamem videospot,“ pravi Nino, ki se zaveda, da vsi njegove glasbe le ne sprejemajo z odprtimi rokami.

"Boli me kur***, kaj pravijo komentatorji raznih spletnih forumov! Sem glasbenik z večletnimi izkušnjami na koncertnem terenu in v studiu, poleg tega pa se tudi izobražujem na tem področju (magistrski študij na glasbeni akademiji). Ljudje danes najdejo glasbo, ki je po njihovem okusu, zato se sploh ne obremenjujem in delam za tiste, ki jim je moja glasba všeč. Teh pa je veliko, saj so videospoti vedno dobro klikani."

V njegovem novem spotu lahko vidite še dva znana obraza, misico Emo Jagodič in kandidata šova Paradise Hotel Tilna Kosa.



Komentarjev 1