Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Pia je še moški!

Martin Pia Pro Plus
Pia je danes priznala, da je še vedno moški.

Martin in Pia sta se po zabavi vinjena poljubljala na postelji. Zmotila ju je Ana Mari, ki je želela samo preveriti, če sta še vedno oblečena, in vprašala, ali če želita, da ostale stanovalce zadrži v dnevni sobi. Kar naenkrat pa je Martin vstal. Odkril je namreč, da Pia v hlačkah nosi nekakšen plastičen ščit, kar ga je razburilo.
 
Tomaž, Martin, Franc in Sebastjan so se kasneje pogovarjali o Pii. Tomaž je povedal, da ni vredu, da se je zlagala o operaciji in da je vedel, da nosi neko plastično zaščito. Poudaril je tudi, da ni fer, da so punce, če so to vedele, informacijo skrivale pred Martinom. Tudi Sebastjan je povedal, da je zaščito opazil, ko je Pia padla, a ni rekel nič.
 
Martin je kasneje povedal, da je vedel, da je bila Pia nekoč moški in da ga to ne moti. Mislil je namreč, da si je z operacijo spremenila spol, kar očitno ne drži. Pia je nato priznala, da jo operacija spola še čaka.

Komentarjev 6
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:00 14.maj 2015.

    Rekel si ji da je "stvor". Ljudje niso stvori ja? torej zakaj si ji rekel stvor? Kot drugo pa če bi imel kaj splošnega znanja bi ti bi bilo jasno da spol ni vedno odvisen od genitalij. To se ...prikaži veče lepo vid v državah ki so priznale tudi tretji spol in ki tudi na splošno že dolgo sprejemajo tudi spremembe spola. Konec koncev tud z zdravniškega vidika se vedno rodijo ljudje ki imajo značilnosti obeh spolov. Lahko si umsko ženska pa maš moške genitalije in obratno. In tle ni nobenga razloga da nekoga zaničuješ s tem ko nekoga obravnavaš drugače kot on sam sebe vid. Zaničuješ in prizadaneš človeka k ne bi blo nobene potrebe po tem. Ljudje z čustveno inteligenco tega ne počno.

  • Andrej Kovačič 22:08 14.maj 2015.

    človek je vsekakor, nikakor pa ženska..... zlagalO se je, ne zlagala, pa razčiščeno še zdaleč nima enako kot verjetno ti ne kakšna je razlika med moškim pa žensko in nečim vmes...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:10 14.maj 2015.

    .... še vedno je človek. To da se je zlagala ne opravičuje tega da se odzivaš na človeka na tak nizkoten način. Pač se še išče ..cela reč zdej al kaj. To more ona sama razčistt ne pa da jo ti sodiš.