Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Pia obupala in zapustila ostale

pia voyo.si
Tekmovalka Big Brotherja Pia ni zdržala brez britvic ...

Tekmovalci morajo ta teden v okviru tedenske naloge kampirati na dvorišču, kar nekaterim stanovalcem povzroča težave. Mitjo moti nečistoča, Pio pa pomanjkanje higiene. Big Brother je stanovalcev zato omogočil, da nekoga odrešijo muk. Pia se je takoj javila, da želi nazaj v hišo.

"Ni težko živeti zunaj, saj imamo vse, kar potrebujemo. Problem so higienski pripomočki in to, da se ne morem briti. Že sedaj se ne počutim dobro. Vem da bom zaradi tega "nasrkala“, bom pa vsaj lahko z dvignjeno glavo hodila naokoli in se mi ne bo treba skrivati,“ je povedala Koprčanka in prepričala svoje sotekmovalce.

A to ni bilo edini presenečenje, ki ga je imel Big Brother za stanovalce. Po tem, ko je bilo jasno, kdo bo zapusti dvorišče, je namreč naznanil, da bodo za izselitev nominirani vsi, ki do konca tedna ne bodo rešeni in se vrnili nazaj v hišo. Tudi Mitja, Ana in Tomaž niso varni, čeprav imajo imuniteto.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:45 01.junij 2015.

    Pa ja ..dej k da niso vedl v kaj se spuščajo s tem k se prijavljajo v Big Brother? Sej so točn vedl kaj Big Brother je, na kakšn način deluje in da je najbl važn da je šov ne ...prikaži več pa da se imajo stanovalci šova fajn.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:41 01.junij 2015.

    Šolski primer masovne manipulacije in ustvarjanja nepredvidljivih (šokantnih) situacij s sprotnim prilagajanjem "pravil igre". BOLANO!!!