Magazin > Film & Glasba & TV
75 ogledov

Pink že eno leto ni nakazal nagrade

Alexio
1/2
Osebni arhiv
Zmagovalec resničnostnega šova Dvor na slovenski TV Pink.si, Alexio, bi moral z zmago svoj bančni račun obogatiti s 50 tisoč evri, ki pa jih ni nikoli prejel, pravi. Namesto tega je sedaj z davčne uprave prejel plačilo davkov v vrednosti šest tisoč evrov.

Sandi Kojić - Alexio je lani spomladi sodeloval v slovenskem resničnostnem šovu Dvor, ki ga je predvajala takratna televizija Pink.si, ki se je kasneje preimenovala v Pink 3, in na koncu tudi zmagal. Kot zmagovalcu mu je bila obljubljena glavna nagrada v vrednosti 50 tisoč evrov, ki pa jih po njegovih besedah še danes ni prejel na svoj račun.

Zadeva se je še dodatno zapletla ob letošnjem prejemu informativnega izračuna z davčne uprave, ko je mladenič ugotovil, da je na njem zavedeno, da je znesek prejel ter da mora zanj plačati kar šest tisoč evrov davkov. "Sebastjan Vežnaver (solastnik in direktor televizije, op. a.) in njegov računovodja me hočeta skupaj z državo pošteno ogoljufati. Davčni so prikazali, da so mi nakazali teh 50 tisoč evrov, da bi tako oprali ta denar, meni pa je davčna nato poslala položnico za plačilo davka od tega zneska – šest tisoč evrov, ki ga od TV Pink.si nisem nikoli videl," nam je zaupal.

V dokaz nam je posredoval tudi potrdilo z davčne, ki ga hranimo v uredništvu. Tako se je Alexio, ki je bil do zdaj tiho, odločil zgodbo nadaljevati na sodišču.

O tem, kje se je zapletlo, smo že včeraj povprašali tudi Vežnaverja, vendar na njegov odgovor še čakamo.

Komentarjev 3
  • smrketa 22:44 20.julij 2013.

    srbska posla a lastnik Sebastjan Vežnaver? kašne mate, ej prav smešni ste

  • Dr.house 12:34 19.april 2012.

    Se strinjam s tem,da so srpska posla. Baje se delavcem ne dajo plac. Jaz bi poslal dve gorili pa naj izterjajo kes

  • anze40 07:33 19.april 2012.

    Srbska posla.....