Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Pisarna bo dobila novega šefa

Harvey Keitel Žurnal24 main
Steve Carell, ki je šest sezon igral šefa Michaela Scotta v priljubljeni seriji Pisarna, je nedavno oznanil, da se od serije poslavlja. Njegovo mesto naj bi po zadnjih informacijah zasedel Harvey Keitel.

Glavni producent serije Pisarna, Paul Lieberstein, pravi, da že nekaj časa iščejo primerno zamenjavo za Stevea Carella, čigar karakter je v precejšnji meri pripomogel k uspešnosti serije.

 

Če gre verjeti zadnjim informacijam, bo Stevea po končani sedmi sezoni zamenjal Harvey Keitel, ki je med drugim zaigral v filmih Stekli psi in Šund.

 

"On je najverjetneje edini igralec, ki bi lahko nasledil Stevea. Sicer še nismo povsem dogovorjeni, a sam sem prepričan, da bi bil Harvey več kot odličen, saj ima neko posebno energijo. Nočemo igralca, ki bi vlogo igral enako kot Steve, saj želimo ohraniti spoštovanje do njega," je razložil Lieberstein.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.