Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Plačanci na smrtonosni misiji

Plačanci Kolosej
V sklopu predvajanja filmskih projekcij Zvezde pod zvezdami pred domom kulture v Velenju si lahko nocoj ob 21. uri ogledate film Plačanci (The Expendables).

Edino življenje, ki ga poznajo, je tisto v vojni. Zvesti so le drug drugemu. To so Plačanci. Vodi jih Barney Ross (Sylvester Stallone), poleg njega pa so tu še nekdanji pripadnik britanskih specialnih sil Lee Christmas (Jason Statham), mojster borilnih veščin Jin Jang (Jet Li), strokovnjak za orožje Hale Caesar (Terry Crews), strokovnjak za razstrelivo Toll Road (Randy Couture) in ostrostrelec Gunnar Jensen (Dolph Lundgren).

Ti trdoživi fantje, ki živijo na robu zakona, sprejmejo na videz rutinsko nalogo. S pomočjo CIE se morajo vtihotapiti v južnoameriško državo Vileno in z oblasti vreči brezobzirnega tirana generala Garzo (David Zayas). Kmalu se izkaže, da so se podali na smrtonosno misijo. Pred njimi je težka odločitev: odrešitev njihovih duš ali uničenje njihovega edinstvenega bratstva.

Projekcije so na sporedu vsak ponedeljek zvečer (razen 18. 7.) v juliju in avgustu. V primeru slabega vremena bodo filme zavrteli v Domu kulture Velenje. Cena vstopnice ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.