Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Plan B za Džafest je Plan B

Plan B bo sklenil trilogijo, ki so jo začeli Florence + The Machine, nadaljevala Žurnal24 main
Potrjeno. V Kinu Šiška bo 19. februarja nastopil britanski Plan B.

Itak Džafest se po odpovedanih Goldfrapp – ki so v Slovenijo sicer prišli, a zaradi zdravstvenih težav pevke Alison Goldfrapp na koncu niso nastopili – le nadaljuje. Kot smo poročali lani, je bil kot zamenjava v igri Plan B, znan tudi kot britanski Eminem in moška različica Amy Winehouse. Zdaj je dokončno potrjeno, da bo pri nas nastopil 19. februarja, in sicer v Kinu Šiška, na svoj račun pa bodo prišli vsi ljubitelji soula in hip hopa. Vstopnice gredo v prodajo v sredo; v redni prodaji bodo stale 39 evrov, za tiste, ki imajo Mobitelov paket Itak, pa 25.

pod sliko: Plan B bo sklenil trilogijo, ki so jo začeli Florence + The Machine, | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Izmislil si je pevca
Plan B se je rodil 22. oktobra 1983 kot Benjamin Paul Ballance - Drew. Svoj prvenec Who Needs Actions When You Got Words je izdal leta 2006. Njegov drugi album The Defamation of Strickland Banks, ki je izšel lani, je takoj zasedel vrhove britanskih in številnih drugih evropskih lestvic, Plan B pa ga je opisal kot glasbeni film za slepe. Govori namreč o izmišljenem Stricklandu Banksu, 26-letnem soul pevcu iz 70. let, ki ga prevzameta uspeh in slava ter se zaradi lastne prevzetnosti znajde v zaporu.

Vstopnice za Plan B, ki bo nastopil 19. februarja, gredo v prodajo v sredo.
Igralec in režiser
Pripovedovanje zgodb Benjaminu ni tuje, saj se domače počuti tudi na filmskem platnu – igral je denimo v filmih Adulthood (2008), Harry Brown (2009) in 4.3.2.1 (2010), letos pa se bo z Ill Manors predstavil kot scenarist in režiser. Film, ki se odvija v Londonu, se vrti okoli šestih rap pesmi, vsaka od njih pa govori svojo zgodbo, ki se obenem prepleta tudi z drugimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.