Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Planet TV bo snemal telenovelo

Ena žlahtna štorija
1/3
Planet TV
Planet TV bo s produkcijsko hišo Mangart snemal romantično komedijo Ena žlahtna štorija.

Ena žlahtna štorija se bo odvijala na Primorskem, na prostranem posestvu, vrednem več milijonov evrov. Posestvo je v družini Špacapan že od leta 1789, lastnik posestva je Berto Špacan, vdovec, ki ima štiri hčere.

Hčere se na posestvo in družinsko tradicijo Špacapanovih požvižgajo in so v času šolanja izkoristile priložnost, da so zbežale iz svojega rojstnega kraja ter postale mestne dekline. Pri tem je imela prste vmes tudi njihova mama Tonka – stroga in nepopustljiva Gorenjka, ki je vse svoje življenje družini poveljevala kot general. Hčere z očetom niso imele pristnih stikov, saj so mu zamerile, da se ni postavil za njih, ko je bila mama Tonka še živa. A po smrti Tonke in ko ga začne izdajati zdravje, se Berto začne ukvarjati z mislijo, da nima pravega naslednik - sam si je namreč zelo želel sina, a mu je bog naklonil štiri hčere. Po smrti mame se Berto odloči, da bo svoja dekleta povabil domov, da bi se z njimi pomenil o nasledstvu. A mama Tonka pred smrtjo ni počivala – pripravila je oporoko, ki je bila do njene smrti varno spravljena pri vaškem župniku. V oporoki je zapisala, da lahko posestvo deduje le ena hči, da mora biti poročena, po možnosti s sovaščanom, ki bo prevzel priimek njene hčere. V nasprotnem primeru posestvo po smrti Berta pripade cerkvi.

Vse štiri hčere imajo fante, katerim pa nikoli niso povedale, iz kakšnega okolja prihajajo. Tako so fantje šokirani, ko prvič prispejo na posestvu in v njem vidijo dober potencial. A potencial vidi tudi gospodinja Marija, ki računa, da bi naslednik posestva postal njen sin, priden in marljiv Auguštin, ki že zdaj pomaga Bertu pri vodenju posestva. Sovaščani pa navijajo, da bi posestvo prevzel simpatični Toni, fant športnega izgleda.

Kaj se zgodi, ko se vsa družina po mnogih letih zopet zbere na posestvu, katera od hčera ima največ možnosti za posestvo, kdo od fantov je najbolj preračunljiv in ali so se vaščani z župnikom na čelu pripravljeni odreči rodovitnemu posestvu, bomo kmalu videli na Planet TV.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.