Magazin > Film & Glasba & TV
3127 ogledov

Planet TV kandidate peljal v striptiz klub, izrazi na obrazih neprecenljivi

POROKA NA PRVI POGLED
1/9
Planet TV
Včeraj se je začela tretja sezona ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled, ki ga bodo na Planet TV predvajali od ponedeljka do srede.

V prvem delu smo lahko videli dogajanje na fantovščini in na dekliščini. Moški so precej bolj uživali kot ženske. Še zlasti neprijetno je bilo Olgi, ki jo je striptizer zvlekel na vroči stol. "Je umetnost, ki je zelo na meji z manipulacijo s seksualnim nagonom človeka. To je posiljevanje," je pokomentirala dogajanje v klubu,

Fantje v razgledu in dotikih niso videli nič slabega in so dekleta ob drogu veselo pokomentirali. "Ritko ima dobro," je rekel Andrej, Marko mu je odvrnil: "Tudi postavo. Štikle fura, kot se zagre." "Zamisli si, da nas priklopijo na tisto kardio zadevo. Po mojem bi delalo tutututututu."

Miha je bil nad eno plesalko zelo očaran: "Zelo mi je všeč takle divji stik. Ta sproščenost, ti vroči pogledi." "Meni so se kar očala zarosila," pa se je pošalil Rudi. "To je sanjsko življenje," je nadaljeval Marko, ki se je plesalkam pridružil na odru. Ko je Kristijan to videl, je dejal, da se mu Marko zdi nezrel in da bo potreboval še kakšno leto ali dve, da se bo zresnil in bo pripravljen na poroko. 

To so neveste letošnje sezone, na tej povezavi pa si lahko ogledate ženine. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.