Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Planetovi kmetje ignorirali prepoved

kmetija nov začetek Žurnal24 main
Huda kršitev pravil. Tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek ignorirali besede mentorjev.

V šovu Kmetija: Nov začetek imajo ta teden koline, ki bi jih morala voditi glava družine Dominika, ki pa ne želi, da bi bila naloga opravljena. Prepričana je namreč, da se bodo fantje, ker bodo zaradi pomanjkanja vodstva v stresu, začeli med sabo prepirati. To se sicer še ni zgodilo, je pa moški del vedno bolj jezen na Dominiko, ki živi v svojem svetu.

To je pokazala že ob prihodu mentorjev, ki so ji razložili, kako morajo ravnati z mesom. Nič si ni zapisala, tako tudi navodil ni mogla predati naprej, zato je Franc prevzel vajeti. Nalogo tako opravljajo po svoje …

Največja težava je, da ne vedo, kaj narediti z mesom, saj nimajo hladilnika. Dominika jim je povedala, da ga ne smejo jesti, a so njene začetne besede ignorirali in si v času krize, ki naj bi vladala na kmetiji, privoščili meso. Pravijo, da je Dominika pozneje rekla, da morajo pojest čim več mesa, saj naloge ne bodo opravili. Glava družine to zanika. "Jaz sem jim enkrat povedala, da se mesa ne sme jesti. Ne morem vplivati na to, da oni tega ne upoštevajo. Tega tudi kot glava družine ne morem ustaviti,“ je prepričana.

Jih bosta mentorja kaznovala?

Komentarjev 6
  • dragec 15:40 20.november 2015.

    Za fakija so napolnili z govejim mesom

  • Žirafa 18:02 19.november 2015.

    Njega bi morali izločiti ali vsaj kaznovati, ker/ko ne govori slovensko, saj ne nazadnje natopa v slovenskem šovu, ki se odvija v Sloveniji.

  • Plavi-mil 16:40 18.november 2015.

    Tali moški ki so ostali so največji poden od podna, Planet TV pa forsira Fahrudina, kateri še Slovensko ne zna, kje so pa podnapisi, ko Fahrudin blebeta.