Magazin > VIP
488 ogledov

Planet TV: Novi urednik od podrejenih zahteva več kot prejšnji

Blaž Jarc Planet TV
Januarja je mesto glavnega urednika informativnega programa Planet TV prevzel Blaž Jarc. Pod njegovo taktirko so se razmere v redakciji precej spremenile, je potarnal naš vir.

Blaž Jarc je zamenjal Tomaža Peroviča, ki je vodenje informativnega programa Danes prevzel od BojanaTravna, ta pa od Rajka Geriča. Čeprav so se z Danes doslej ukvarjali sami prekaljeni novinarski mački, pa oddaja po gledanosti še vedno zaostaja za informativnim programom RTVS in POP TV.

Anja Markovič | Avtor: Planet TV Planet TV
Jarc je po besedah našega vira takoj pljunil v roke. Novinarji so menda sedaj občutno bolj obremenjeni kot prej. Jarca smo vprašali, kakšna je njegova filozofija dela in kako se je z njegovim vodenjem spremenila dinamika v redakciji Danes. "Delamo po enakih načelih in v ritmu kot v sodobnih televizijskih 'news deskih' oziroma informativnih oddajah. To ni zgolj služba, to je življenjski slog, ki ima veliko lepih plati,“ je za naš portal odgovoril Jarc.

Jarčevo delovno mesto voditelja oddaje Danes zdaj prevzema že znani obraz Planet TV, Anja Markovič.

Planet TV gledanosti Danes ne razriva več. Odgovorili so nam le, da so z njo zadovoljni.

 

Komentarjev 10
  • partizanka 18:22 05.februar 2017.

    imaš prav, jaz sem nazaj na anteni, še dobro, da je planet na anteni

  • Bozidar.Frelih 18:14 05.februar 2017.

    Minusarjem sporočam da jim detektor cinizma ne dela.

  • polkainmajolka 13:10 05.februar 2017.

    Kmalu se bo to zgodilo! Režimski medij, kot je Planet TV (v lasti državnega podjetja) bo to naredil do konca drugega leta. zagotovo!