Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Planet TV zmotil mir lokalnega prebivalstva

kametija Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Televizijci so pri bližnjih prebivalcih vzbudili veliko zanimanja.

Izvedeli smo, da so imeli ustvarjalci šova Kmetija: Nov začetek, ki ga bomo kmalu lahko spremljali na Planet TV, med pripravami na snemanjem manjše težave z radovednimi okoliškimi prebivalci. Da bi potešili njihovo radovednost, tako naš vir, so jih povabili na manjšo pogostitev, na kateri so jim razložili, kako bo šov potekal.

"Ker s snemanjem Kmetija: Nov začetek malo tudi zmotimo mir lokalne skupnosti, smo se odločili, da lokalni skupnosti predstavimo projekt, jih povabili na lokacijo snemanja, jim razložili, kako bo snemanje potekalo in zakaj morajo biti tekmovalci izolirani od sveta. Manjšo pogostitev smo jim pripravili na sami lokaciji snemanja in odgovorili na vsa vprašanja, ki so jih imeli prebivalci okoliških krajev. Predvsem jih je zanimalo, ali bodo lahko spoznali voditeljico Sašo Lendero, koliko bo tekmovalcev, kaj bodo počeli, koliko časa bo potekalo snemanje … Prebivalci so nam prijazno ponudili pomoč, če bomo karkoli potrebovali – od storitev, do sadja ali zelenjave. Lokalna skupnost nas je zelo lepo sprejela, veliko jim pomeni, da smo za snemanje resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek izbrali njihov konec Slovenije,“ je naše informacije pokomentirala tiskovna predstavnica Planet TV Urša Čadež Kastelic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.