Magazin > Film & Glasba & TV
7762 ogledov

Planetovega kandidata odpeljali z reševalnim vozilom

večerja za 5 Planet TV
Kot četrti je kuhal Marko.

Četrto večerjo tedna v šovu Večerja za 5: Na deželi je skuhal Marko iz Semiča. Gostom je postregel s pravo pojedino, ki se je začela z jelenovim tatarskim biftekom z domačim zeliščnim maslom in foccacio, za glavno jed je na krožnik prišel jagenjček z zelenjavo, na koncu pa so se posladkali z ocvrtim sladoledom iz ovčjega mleka. Tako kot prvi trije kuharji tedna je tudi Marko zbral 40 točk.

A 30-letnik ni kuhal sam. Pomagala mu je sotekmovalka Polona. Marko je imel namreč na dan snemanja nesrečo. Mladenič ljubi motokros. Ker mu je zjutraj ostalo še nekaj časa, se je odpeljal na progo. "Marko kot Marko, vedno malo preko sebe," je povedal in razložil, da je skočil previsoko in predaleč ter nepravilno pristal. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v bolnišnico. Na srečo ni utrpel hujših poškodb, ga pa je bolel vrat in tudi ramena.

Njegova mama je zdravnica in ker je videla veliko poškodb, njegovega nevarnega hobija ni nikoli podpirala. Marko ji je zato kdaj pa kdaj kaj zamolčal. "Danes je bila seznanjena. Klical sem jo, ko so klicali rešilca. Sem ji javil, da ne bo presenečena in da sliši iz mojih ust, kaj se je zgodilo, ker najbolj jo je vedno bolelo, da je od drugih slišala prej kot od mene," je v smehu povedal očka 6-letnice. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 18:04 20.oktober 2023.

    Zakaj avtorja teh prispevkov nekam ne odpeljejo..