Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Plavi Orkestar z novim singlom

Plavi orkestar
1/3
Alen Jakovina
Priljubljena skupina Plavi Orkestar predstavlja novi single z naslovom Ti misliš da je meni lako z istoimenskega albuma, ki ga lahko kmalu pričakujemo na prodajnih policah.

Vzhodna Evropa leta 2112; Cona B 48223. Uresničile so se vse črne napovedi. Svet, kot so ga ljudje poznali leta 2012, ne obstaja več. Planetu Zemlja vladajo Hipsterji. Šport, alkohol in narodna glasba so prepovedani. Jé se samo organska hrana. Najstrožje je sankcionirana uporaba žara, mesa in mesnih izdelkov. Hrano dostavljajo Wi Fi predatorji. Javni red in mir vzdržuje DJ policija. Ljudje so telepatsko povezani z biočipi. Ne zadržujejo se izven svojih domov. Ulice so puste in prazne. Kavarne ne obstajajo. Filme in fotografije, ki se objavljajo, mora odobriti Ministrstvo za vintage.

A v vsakem totalitarnem sistemu obstaja razpoka. Ostal je žarek svetlobe, ki bo kmalu spremenil vse. Majhna skupinica mainstream ilegalcev je sprožila upor.

Zasedba se je z novo skladbo Ti misliš da je meni lako, ki so jo posneli skupaj s srbsko folk divo Dragano Mirković, podali v prihodnost, v resničnosti pa so pred kratkim za pesem posneli tudi videospot, na katerega bomo sicer morali še malce počakati. Medtem pa lahko prisluhnete njenim zvokom: 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.