Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Plesna revolucija na Gospodarcu

1/78
Žurnal24 main
26. 4. 2010 smo bili spet priča masovnemu dogodku za mlade, ki je nosil naziv Dance Republic REVOLUTION. Glavni strateg večera je bil svetovno znani DJ Axwell. Več v fotogaleriji ...

Axwell je za mešalno mizo odra Land of Freedom stopil opolnoči. Hiti so se vrstili drug za drugim, roke obiskovalcev pa so bile ves čas v zraku. Mega hit Leave The World Behind je švedski mojster spustil kar dvakrat, da bi zadovoljil ritma željno publiko, predvsem prve vrste, v katerih je – brez izjeme! – plesal izključno ženski spol. Polivanje z vrhunskim šampanjcem znamke Moët & Chandon in komuniciranje s publiko preko mikrofona, je le nekaj podrobnosti njegovega nastopa. Dean Deen je poskrbel za warm up, ki je v dvorani povzročil drastičen dvig temperature, DJ Angel Anx pa za pomiritev strasti, ki so bile na višku do 5. ure zjutraj.

Above & Beyond so bili že ob prihodu v Ljubljano popolnoma navdušeni nad mestom, po nastopu pa so ostali brez besed. Laser šov, najbolj nori ritmi in mojstra za mešalno mizo niso nikogar pustila stati na mestu. Da so Above & Beyond uživali vsaj toliko kot publika, je bilo videti tudi za odrom, kjer niso mogli skriti navdušenja nad organizacijo in neverjetnim vzdušjem v dvorani. DJ Elyksir in DJ Crocy pa sta nepozabno avanturo le še nadaljevala.

Oder Land of Dark je zadovoljil vse željne tehna, za plesne ritme pa so sinoči poskrbeli Brazilec DJ Murphy, DJ Reaky, DJ Lexis in DJ Gumja. Zunanji Land of dreams je poskrbel za odlično zvočno kuliso vseh željnih plesa v dežju (in teh ni bilo malo!), prav tako pa so chill out ritmi, ki sta jih zakrivila DJ Blasch in Tempterzz, poželi aplavze.

Dance Republic bo svoje državljane ponovno razvajal 24. junija, ko bo Ljubljano pripeljal DJ-ja, za katerega je v Sloveniji glasovalo največ privržencev Dance Republica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.