Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Po dozo smeha na Panč

Panč Arhiv organizatorja
Vreme je kot nalašč za dozo smeha na Ljubljanskem gradu, za katero bo na tokratnem, petem, festivalu Panč poskrbelo več kot 20 komikov.

Iz Hrvaške, Bosne, Srbije, Anglije in Avstralije na Ljubljanski grad v teh dneh prihajajo stand-up komiki, ki se bodo ob podpori komikov iz domačih logov v štirih dneh, vse do petka, zvrstili na odru in poskrbeli za solze smeha.

Tako se lahko danes ob 21. uri pod zvezdami prepustite humorju Aleša Novaka, Dušana Tomića, Klemna Bučana, Boštjana GorencaPižame in Matta Greena, medtem ko vas bodo jutri v smeh spravljali Uroš Kuzman, Andrea Andrassy, Jonas Žnidaršič, Vlatko Štampar in Tin Vodopivec.

Četrtkovo stand-up dogajanje bodo zaznamovali Rok Bohinc, Goran Furjan, Lucija Ćirović, Klemen Mauhler in Domagoj Pintarić, festival pa bodo v petek sklenili Jernej Celec, Janez Trontelj, Nikola Silić, Steve Hughes ter Slon in Sadež.

Od zimske edicije do Pančića

Mednarodni festival Panč, ki sta ga občinstvu 17. avgusta leta 2008 prav na Ljubljanskem gradu prvič predstavila Andrej Težak in Tin Vodopivec, je letos že doživel zimsko različico. Ta je svojo prvo edicijo doživela januarja 2010, nekaj mesecev prej, septembra, pa se je v Zagrebu rodil Pančić.

Komentarjev 1
  • esim 15:12 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **