Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Po modni brvi recikliranja

OS Modna revija Arhiv organizatorja
Ob 15. uri se lahko v središču prestolnice, na Čopovi ulici, pomudite na modni reviji 3Re 2012 (Reduce/Reuse/Recycle), ki se bo zgodila v okviru projekta Očistimo Slovenijo 2012.

V okviru projekta Očistimo Slovenijo 2012, ki se bo 24. marca zaključil z vseslovensko prostovoljsko čistilno akcijo, potekajo številne aktivnosti, ki spodbujajo javnost k preprečevanju nastajanja odpadkov in utrjujejo zavedanje, da je najboljši odpadek tisti, ki ne nastane.

Eden takih bo tudi današnja modna revija, ki jo bo povezovala Mojca Mavec, glasbeno pa jo bodo podprli Rok Trkaj, Janez Dovč in Boštjan Gombač.

Po modni brvi se bodo "sprehodile" kreacije in modni dodatki, narejeni iz rabljenih oblačil in iz embalaže plastike. Svoje kreacije bodo na ogled postavili mladi modni oblikovalci, študentje ljubljanske Visoke šole za dizajn, Srednje šole za oblikovanje Maribor in študentke Fakultete za strojništvo z Oddelka za tekstilne materiale in oblikovanje UM.

Vstop je prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.