Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Po ogledu Zvezdnih stez umrl

Star Trek: Into Darkness Žurnal24 main
Neozdravljivo bolnemu Danielu Craftu, organizatorju festivala New York Asian Film, se je pred smrtjo uresničila velika želja; pet mesecev pred premiero je videl novo nadaljevanje Zvezdnih stez.

Ko je Daniel izvedel, da ima neozdravljivega raka, so se njegovi prijatelji odločili, da mu bodo zadnje mesece na tem svetu čim bolj polepšali. Njegov prijatelj Doug je na priljubljeno družabno omrežje Reddit objavil sporočilo njegove žene Paige, v katerem je zapisala, da si Daniel pred smrtjo želi videti najnovejši film Zvezdnih stez.

Sporočilo je kmalu doseglo režiserja J. J. Abramsa, ki je poskrbel, da je umirajoči Daniel videl še nedokončano verzijo filma, premiera pa se bo zgodila šele maja. "Eden od producentov je prišel k Danielu domov in s seboj prinesel DVD, na katerem je bila prva različica filma. Paige je naredila pokovko, Dan pa je neizmerno užival," je povedal njegov prijatelj Grady in dodal: "To je bila zadnja stvar, ki jo je počel pred smrtjo."

Po ogledu je šel Daniel v posteljo in iz nje ni več vstal. V petek ga je žena odpeljala na pregled v bolnišnico, kjer je zvečer po deseti uri umrl. Star je bil 41 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.