Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Po opravljanju spet tekle solze

Ljubezen na deželi
1/3
Planet TV
Dekleta v šovu Ljubezen na deželi so se že dobro razživela in opravljajo vsakič, ko dobijo priložnost, oziroma, ko ena izmed njih odnese pete.

Potem ko je Katja preživela večer z Juretom, so imela ostala tri dekleta kost za glodanje. Ob kozarcu ali dveh so razglabljale o tem, kaj si mislijo o njunem zmenku, Irma pa je bila še vedno slabe volje zaradi dogodka popoldne, ko se je zaletela v Jureta. Zato se je odločila, da se bo napila, vmes pa so nadaljevale z opravljanjem Katje.

"Mene zanima, kakšen bi bil njun odnos, ko se to konča?" se je spraševala Maja o Katji in Juretu, Magdalena pa ji je odgovorila: "Žur do jutranjih ur." Maja se je strinjala z njo in še dodala: "Ja. Delal bi sam, žurala bi skupaj," Magdalena pa: "Delal bi sam, no mogoče bi mu kaj pomagala." Nato se je oglasila še Irma: "Njej je samo do žura." Maja je še pripomnila, da Katja v primeru zmage ne bo dolgo ostala z Juretom, ter da izkorišča svoj videz. "Raje privoščim nekomu, ki ima delovne navade in je malo starejši, da je dal že nekaj v življenju skoz. Punca mora dati to energijo, ki jo ima v sebi. Če Katja zmaga, ne bo ostala dolgo tukaj. V primerjavi z Irmo in Magdaleno, ki si to srčno želita. Vse bi naredili, da bi prišli sem. Katja je izrabila svoj zunanji videz. Irmi in Megi  – Za vaju se še niso zaprla vrata, če Jure misli z glavo. Upam, da Jure ve, kaj počne. Katja ni za sem, že za letos ima preveč planov, da bi lahko tukaj ostala."

Irma se je ob kozarcu vina kasneje še enkrat zjokala. Hudo ji je bilo zaradi Jureta, in tudi zato, ker že zelo dolgo išče moškega in je dovolj stara, da bi ga našla. Potem se je pod vplivom alkohola opravičila Magdaleni, ker jo je narobe ocenila, češ da zdaj vidi, da je res dober človek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.