Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Po sedmih letih se Veronica vrača

Kristen Bell Žurnal24 main
Dobra dva meseca pred premiero je ugledal luč dneva prvi uradni napovednik za film Veronica Mars.

Film Veronica Mars je verjetno eden najbolj pričakovanih filmov prve polovice letošnjega leta. Sedem let po tem, ko je bil predvajan zadnji del serije z istoimenskim naslovom, se bo uresničila želja oboževalcev.

Režiser in scenarist Rob Thomas, Kristen Bell in drugi člani izvirne zasedbe so že dlje časa želeli posneti film o Veronici, saj se je serija končala predčasno. Televizijska mreža UPN je namreč po tretji sezoni pod njo potegnila črto. In tu se zgodba o fenomenu Veronice Mars pravzaprav začne.

Igralci so se skupaj z režiserjem po pomoč obrnili k svojim gledalcem. S pomočjo Kickstarterja so si zadali cilj, zbrati dva milijona dolarjev, kar bi bilo dovolj, da posnamejo film. In oboževalci so se odzvali. V rekordnih štirih urah in 24 minutah so zbrali milijon dolarjev, v manj kot desstih urah pa so dosegli zastavljeni cilj dva milijona dolarjev. V tridesetih dneh, kolikor je zbiranje trajalo, so skupaj zbrali preko 5,7 milijona dolarjev.

Film so posneli v 28 dneh. Na Comic-Conu v San Diegu je občinstvo že lahko videlo prve izseke iz filma, 2. januarja pa je izšel še uradni napovednik. Film prihaja v kinodvorane 14. marca 2014, točno leto dni za tem, ko so začeli z zbiranjem denarja na Kickstarterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.