Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Po skoraj 30 letih ponovno na skupno pot

Led Zeppelin_712 Žurnal24 main
Lani je ostalo le pri obljubah in govoricah, prihodnje leto pa bodo legendarni britanski rockerji Led Zeppelin, po več kot 28 letih, ponovno odšli na skupno turnejo.

Led Zeppelin so z lanskim zelo uspešnim "reunion" koncertom v londonski O2 Arena sprožili ugibanja o ponovni skupni turneji, a se je zataknilo pri pevcu Roberu Plantu, ki je bil preveč zaposlen s svojimi samostojnimi projekti in turnejo s pevko Alison Krauss, s katero sta posnela album, ki je navdušil tako kritike kot tudi poslušalce.

Ostali člani benda Jimmy Page, John Paul Jones in Jason Bonham, ki je sicer sin izvirnega umrlega člana Johna, so se odločili, da bodo prihodnje poletje vseeno odšli na turnejo, s Plantom ali brez. Kot poroča britanski The Sun, pa se Plant ni mogel sprijazniti z dejstvom, da na tej turneji ne bi sodeloval in je svojo udeležbo kitaristu Pageu prek telefona nemudoma potrdil.

Glede na to, da sta dobro desetletje nazaj, Page ter Plant kar dvakrat ustavila tudi v Zagrebu in da je Robert Plant lani koncertiral v Kopru s posebno gostjo Tinkaro Kovač, se bodo najbrž Zeppelini prihodnje leto ustavili tudi pri nas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.