Magazin > Film & Glasba & TV
5249 ogledov

Po smrti Roberta Erjavca POP TV predstavil novega vremenarja

ALEŠ Satler POP TV
Voditeljice 24UR VREME po tragični usodi Roberta Erjavca dobivajo novo moško moč.

Roberta Erjavca, ki je umrl septembra, bo zamenjal Aleš Satler, ki pri prognostični napovedi vremena na POP TV sodeluje že več kot desetletje. Aleš je bil sicer dober Erjavčev prijatelj, dojemal ga je kot vzornika, zaveznika, kot kreativnega človeka, ki je rad pomagal tudi takrat, ko ni bil na urniku. Delila sta si tudi strast do gobarjenja. Aleš pravi, da ne stopa v Robijeve čevlje, saj je bil Erjavec edinstven. Se pa novega izziva veseli … "Skušal bom iti svojo pot, a šele sedaj, ko vadim v studiu, cenim in opažam, kako dobro se je Robi gibal, razlagal … Čutim veliko odgovornost,” pravi Satler.

Aleš je študiral meteorologijo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, vremensko dogajanje ga je zanimalo že kot otroka, najbolj sta mu všeč sneg in mraz, ne mara pa vetra, so še sporočili s POP TV. Vreme bo Aleš prvič vodil danes.
 

Komentarjev 6
  • Kmodri 15:49 02.november 2023.

    Bralec preko troter bobna!

  • Ender3 15:37 02.november 2023.

    POP tv podaja vreme s prognostiki..Kaj nimajo denarja za kakšnega s.p. meterologa?..Torej jim za prognostika ostane samo ne/simpatični Nosan..To komercialno greznico je treba bojkotirat, ker na njej životarijo sami diletanti..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:22 02.november 2023.

    Upam da bo bolj simpatičen kot je bil prejšnji.