Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Po Snubitvi spet skupaj

Sandra Bullock je lani nastopila ne le v Snubitvi (na fotografiji), temveč tudi Žurnal24 main
Most Wanted bo nov film s Sandro Bullock in Ryanom Reynoldsom.

Po lanskoletni Snubitvi bosta Sandra Bullock in Ryan Reynolds znova združena pred filmskimi kamerami – pri Universal Pictures bosta snemala akcijsko komedijo Most Wanted.

Po komedijah in dramah akcija
Bullockova bo tokrat kriminalka, ki na poti na sodišče v spremstvu ameriškega šerifa (Ryan Reynolds) naleti na zasedo. Ta ju prisili v beg, v katerem bosta nedvomno, če upoštevamo njuno kemijo v Snubitvi, našla nov način razumevanja drug drugega. Če ne bo presenečenj, scenarij diši po Lovcu na glave, v katerem sta se lani po cesti podila Jennifer Aniston in Gerard Butler. Glede na naslov filma (Most Wanted), ki spominja na istoimenski triler iz leta 1997, in žanr (akcijska komedija) pa lahko upamo na malo manj romantike.

Igralski par Bullock - Reynolds ne bo edina stvar, ki bo enaka kot v lanskem filmu. Ryan Reynolds, ki je glavni producent filma Most Wanted, je k sodelovanju povabil tudi režiserko Snubitve Anne Fletcher.

Most Wanted bo tudi prvi filmski projekt, pri katerem bo Sandra Bullock sodelovala po lani osvojenem oskarju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.