Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Po sporu Faki zapustil Kmetijo!

faki, maruša Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Maruša in Faki sta se sprla. Ponesreči ga je sunila in Faki je s poškodovano roko udaril v ograjo. V bolečinah je zapustil šov.

Se bo v šovu Kmetija: Nov začetek končala še ena ljubezen. Med Marušo in Fakijem je namreč pošteno poočilo. Vsega je bil kriv potepuški pes …

Maruša se je zbala, da bo napadel njeno psičko Beti. Ko je Faki stopil bližje, da bi si potepuha ogledal, je Maruša mislila, da namerava odpreti ograjo. Sunila ga je in Faki je s poškodovano roko udaril v ograjo.

V bolečinah se je umaknil in Maruši zabrusil, da ga psi ne zanimajo več. Ker mu ni hotela dati miru, ji je rekel, naj se od njega umakne, ker ga boli roka. "A zdaj me boš spet drkal in mi uničil dan? Kaj se greš? Kako se do mene obnašaš?“ je bila jezna Maruša, ki je svojega partnerja za piko na i označila še za primitivca.

Pozneje mu je še očitala, da njene besede, kadar gre za psa, vedno ignorira. "Zato, ker ti je pes bolj pomemben od mene,“ ji je odvrnil Faki, kar je Maruši spet dvignilo pokrov. "Vidiš, kakšne imaš. In pol me sprašuješ, zakaj se derem nate.“

Faki je moral šov zapustiti, saj so bolečine v roki postajale vse hujše. Se bo vrnil?

Komentarjev 4
  • Dixon 08:40 24.september 2015.

    Pa kaj je s temi čenčami? Vse so napaljene do amena! Hormoni jim pa nihajo kot rečeš.

  • Avatar mike1968
    mike1968 10:00 23.september 2015.

    Spet pretiravanje z naslovom. Fahrudin ni odšel domov ampak je šel k zdravniku in dobil gips. Potem se je vrnil nazaj na kmetijo.

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:57 22.september 2015.

    Ti grobijanka ti :) :) :)