Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Po tragični smrti na vrhu lestvic

Viola Beach Facebook
Člani britanske skupine Viola Beach, ki so umrli v prometni nesreči, za seboj pustili Coldplay in Justina Bieberja.

Pretekli teden je svet pretresla smrt vseh štirih članov britanske skupine Viola Beach in njihovega menedžerja. Na Švedskem, kjer so bili na svojem prvem koncertu v tujini, so na poti do letališča spregledali opozorila in zapeljali na dvižni most, ki se še ni popolnoma spustil. Vozilo je padlo 25 metrov globoko.

Njihovi oboževalci in družinski člani so še vedno v šoku. "Kar lahko sedaj še storimo, je to, da jih postavimo na prvo mesto lestvic. O tem so sanjali,“ je povedala mačeha pokojnega kitarista Riverja Reevesa. Oglasil se je tudi menedžerjev oče. "Doletela nas je tragična izguba. Ne želim, da so umrli zaman. Zato pojdite in kupite njihovo glasbo. Katapultirajmo jih na prvo mesto.“

Pozivu so se pridružili tudi znani obrazi. Nekdanji pevec Oasis Liam Gallagher je na Twitterju objavil povezavo do glasbenega portala iTunes, nogometno moštvo Manchester United pa je pozvalo oboževalce, naj kupijo singel Swings & Waterslide.

Njihova želja je vse bližje uresničitvi. Viola Beach so že na drugem mestu britanske iTunes lestvice. Za seboj so pustili Coldplay in celo Justina Bieberja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.