Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Pobrala nagrade in pokazala sredinec

Adele Reuters
Velika zmagovalka včerajšnjih prestižnih nagrad, namenjenih britanskim pop izvajalcem, Brit Awards, je bila Adele.

Včerajšnje nagrade brit je v vseh pogledih spet zaznamovala Adele. Poleg tega, da je domov odnesla nagrado za najboljši album leta in nagrado za najboljšo žensko izvajalko, je veselje naredila tudi gledelcem, ko je prireditev začinila z neprimerno kretnjo. Adele je namreč med njenim zahvalnim govorom prekinil voditelj večera James Corden, češ da naj počasi zaključi, ker je na vrsti nastop skupine Blur, zmagovalka večera pa mu je odgovorila s sredincem.

"Gesta je bila namenjena kravatarjem na podelitvi in ne oboževalcem. Opravičujem se, če sem koga užalila, a kravatarji so užalili mene,“ se je po britih opravičila pevka.

"Obžalujemo, da je do tega prišlo. Adele se opravičujemo, da smo morali zaradi prenosa v živo skrajšati njen veliki trenutek na podelitvi. Ne želimo, da bi incident zasenčil njen neverjeten dosežek in zmago v najpomembnejši kategoriji večera,“ pa se je glasilo opravičilo organizatorjev.

Med nagrajenici so bili tudi: Rihanna za najboljšo mednarodno pevko, Ed Sheeran za najboljšega moškega izvajalca in najboljšega debitanta, skupina One Direction s pesmijo What Makes You Beatiful za najboljši britanski single in Coldplay za najboljšo britansko skupino. Seznam vseh nagrajencev si lahko ogledate tukaj.

Presenečenje večera je bil nastop Georgea Michaela, ki je bil deležen stoječih ovacij, in kultne skupine Blur.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.