Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Počitnice s Harryjem Potterjem

Film je režiral David Yates, ki se je izkazal že s filmoma Harry Potter and the Žurnal24 main
Prvi del sedme in zadnje pustolovščine v seriji filmov o mladem čarovniku Harry Potter in Svetinje smrti si lahko ogledate nocoj ob 19. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki.

Prvi del se začne, ko se Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) in Hermione (Emma Watson) podajo na nevarno odpravo, da bi izsledili in uničili skrivnost Mrlakensteinove nesmrtnosti in smrtonosnosti – Skrižvnov. Čisto sami in brez napotkov profesorjev ali zaščite profesorja Dumbledora (Michael Gambon) se morajo trije prijatelji bolj kot kdaj prej zanesti eden na drugega. Toda Temne sile med njimi jih lahko razdvojijo.

Hkrati je čarovniški svet postal nevarno prizorišče za vse sovražnike Gospodarja teme. Vojna, ki so se je vsi dolgo bali, se je začela; Mrlakensteinovi Jedci smrti so se dokopali oblasti na Ministrstvu za čaranje ter celo na Bradavičarki. Zdaj ustrahujejo in v ječo pahnejo vsakega, ki jim morda nasprotuje. A tisto, kar še vedno iščejo, je za Mrlakensteina najbolj dragoceno: Harry Potter. Izbranec je postal preganjanec; Jezdeci smrti ga morajo privesti pred Mrlakensteina – in to živega.

Cena vstopnice za ogled filma v Cankarjevem domu na Vrhniki je 3 evre, ogledate pa si ga lahko tudi v Kolosejih Ljubljana in Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.