Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Pod drevescem: Severina

Severina
1/5
Žurnal24 main
Novi DVD, ki ga je posnela v Beogradu, je promovirala v restavraciji, kjer sta edinkrat skupaj kosila premierja Slovenije in Hrvaške Borut Pahor in Ivo Sanader.

Hrvaška pop diva Severina se od tretjega desetletja svojega življenja poslavlja z dvojnim DVD-jem in zgoščenko z naslovom Tridesete. Ob novoletni jelki, z globokim dekoltejem, ga je danes hrvaški in slovenski publiki predstavljala na gradu Mokrice. Simbolično ali ne, v restavraciji, kjer sta kot premierja prvič (in tudi zadnjič) vprašanje meje reševala Borut Pahor in Ivo Sanader. Kljub simboliki se je v gradu odlično počutila.

Lepotne operacije kot zobozdravnik

Severina je stara 38 let. Lepotne operacije pa se ji ne zdijo več noben tabu. Pravi: "To je tako, kot da greš k zobozdravniku. Vsak se sam odloči zanje." Zase je sicer prepričana, da je še vedno podobna sama sebi. Na vprašanja o morebitnem materinstvu pa odgovarja, da se potreba po njem s koncem tridesetih let gotovo pojavi, "sicer pa smo na svetu zaradi reprodukcije". Pogovor nato hitro obrne na svojega psa Picassa, čeprav opozarja, da ljubezni do živali ne moremo primerjati z ljubeznijo do otroka. Picasso je sicer leto dni star rumen labradorec, ki ga je Severini podaril partner Slaven. Kužkove dlake so menda povsod, opazili smo jih celo na suknjiču Severininega asistenta. "Tudi sama sem vedno polna dlak," se šali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.