Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Podajte se na potovanje v najem

V najem Herman Sorgeloos, Cankarjev dom
V Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani si lahko danes in jutri ob 20. uri ogledate plesno predstavo z naslovom V najem (A louer).

V najem vas odpelje na potovanje skozi misli. V trenutku brezdelja se misel osvobodi in odplava v vzporedni svet, univerzum spominov, načrtov za prihodnost, strahov, sanj ali nočnih mor, ki jih vsakič znova prekine resničnost.

Ena najzanimivejših in svojstvenih skupin Peeping Tom je s svojo odrsko magijo že dvakrat navdušila ljubljansko občinstvo (leta 2008 s predstavo Le Salon in dve leti pozneje s predstavo 32 rue Vandenbranden).

Z virtuoznimi plesalci vam obetajo predstavo, v kateri se s filmsko hipnotičnostjo prepletajo resničnost in sanje, preteklost in sedanjost, domišljija in stvarnost.

Predstava traja 75 minut. Za vstopnico boste odšteli od 17 do 24 evrov,mlajši od 25 let in starejši od 65 let ter upokojenci pa 13 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.