Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Podkupljeno mesto bodo videli ...

Podkupljeno mesto
1/6
Blitz Film & Video Distribution
Konec februarja v naše kinematografe prihaja triler Podkupljeno mesto, v katerem boste lahko uživali v odlični igralski zasebi. Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo kupone za ogled filma.

Režiser napetih trilerjev Iz pekla in Knjiga odrešitve prikazuje zgodbo newyorškega policista Billyja (Mark Wahlberg), ki po spornem strelskem obračunu skoraj pristane v ječi, vendar ga reši vplivni župan Nicholas (Russell Crowe). Billy postane zasebni detektiv, vendar zaradi težav z denarjem z veseljem pristane na županovo ponudbo, naj najde dokaze o domnevni nezvestobi Nicholasove žene (Catherine Zeta-Jones). Billy opravi svojo nalogo, toda kmalu ugotovi, da je šlo za dobro premišljeno prevaro, zaradi katere se znajde v kaotičnem vrtincu strelskih obračunov, cestnih pregonov in nepričakovanih spletk.

S pomočjo nagradne igre ste si lahko priklikali petkrat po dva kupona za ogled filma. Izžrebanci, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, so: Matic Z., Marko B., Aleš M., Anže N. in Nataša P. Čestitamo! Kuponi vam omogočajo, da si lahko triler ogledate kadarkoli v času predvajanja.

Komentarjev 1
  • Ferluci 07:47 21.februar 2013.

    So ga snemali v Ljubljani?