Magazin > Film & Glasba & TV
170 ogledov

Podpira jo celotno uredništvo

Tjaša Slokar Kos POP-TV-2
Z današnjim dnem mesto direktorice in odgovorne urednice informativnega in športnega programa POP TV prevzema Tjaša Slokar Kos.

Tjaša Slokar Kos je del informativnega programa in oddaje 24UR že od vsega začetka. Sprva kot novinarka in reporterka, kasneje pa dnevna urednica in vodja "najbolj zahtevnih projektov informativnega programa".

"Mesto odgovornega urednika informativnega in športnega programa POP TV, in s tem tudi najbolj gledane informativne oddaje v Sloveniji, je velik izziv in tudi velika odgovornost. Predvsem do gledalk in gledalcev, ki od nas pričakujejo informativni program najviših standardov in s katerimi smo v 19 letih zgradili močno vez zaupanja. Celotna ekipa izjemnih novinarjev, voditeljev, dnevnih urednikov in produkcijskih sodelavcev bo svojim zvestim gledalkam in gledalcem še naprej pripravljala profesionalen, nepristranski in resnici zavezan informativni program, oblikovan po najvišjih standardih," je povedala Tjaša Slokar Kos.

Generalni direktor PRO PLUS, Pavel Vrabec, pa je poudarill, da mesto direktorice in odgovorne urednice prevzema "s 100-odstotno podporo uredništva".

Komentarjev 2
  • depresija 17:37 19.november 2014.

    Po tvoje bi bila bolj primerna Urška Baćovni, ane..

  • valerijakregar 14:42 19.november 2014.

    hm, profesionalen, nepristranski in resnici zavezan informativni program bo odslej v rokah kosove soproge ??????!!!!!!!!!!!!!saj niste resni !