Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Pogovoriti se morava o Kevinu

Pogovoriti se morava o Kevinu Arhiv Kinodvora
Na filmsko platno ljubljanskega mestnega kina Kinodvor ob 21. uri prihaja psihološka drama Pogovoriti se morava o Kevinu (We Need to Talk About Kevin).

Ko se rodi Kevin (Ezra Miller), postavi Eva (Tilda Swinton) svoje ambicije na stranski tir.

Razmerje med materjo in sinom je težavno že od njunih prvih skupnih dni. Ko je Kevin star petnajst let, zagreši neizrekljiv in neodpustljiv zločin. Zlomljena od žalosti se mora Eva soočiti s posledicami nerazumnega dejanja in spopasti s težkim bremenom odgovornosti. Je kriva ona? In ali je zares ljubila svojega sina?

Pogovoriti se morava o Kevinu je neprizanesljiv, pogumen in iskren portret materinstva ter pretresljiv pogled na krivdo, izgubo in sramoto, ki se gledalcu razkrije skozi oči matere (Swinton). Dolgo pričakovani tretji celovečerec uveljavljene škotske režiserke je intimna psihološka drama, posneta po kontroverzni knjižni uspešnici, nagrajeni s prestižnim britanskim priznanjem orange za leposlovje.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.