Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Pokazali različne ljubezni

Videospot so snemali v Celju, Žalcu in Mariboru. (Foto: Arhiv skupine) Žurnal24 main
Klapa Cambi je v Sloveniji posnela videospot za pesem Dan ljubezni, ki bo premiero doživela ravno na valentinovo.

Dalmatinska klapa Cambi je poskrbela za prijetno presenečenje, saj je na svoj način obudila eno izmed najlepših slovenskih ljubezenskih pesmi Dan ljubezni. Za pesem so namreč posneli videospot, med drugim tudi v Celju, Žalcu in Mariboru. "Ideja in scenarij za videospot je ljubezen, ki jo prikazujemo na različne načine," so povedali člani klape.

Klapa Cambi je klapa z največ nagradami, v umetniškem vtisu pa enostavno nima konkurence. Njihova pesem Ne more mi bit je na spletnem portalu YouTube presegla magično številko milijon ogledov, kar velja za velik dosežek. Cambi so v zadnjih treh letih osvojili dobesedno vse nagrade na festivalih, kjer so se pojavili, hkrati pa prejeli tudi 10 najprestižnejših hrvaških glasbenih nagrad porin.

"Nad odzivom na našo izvedbo pesmi Dan ljubezni smo več kot presenečeni in seveda počaščeni, zato smo se odločili, da je ne bomo izvajali samo na koncertih, temveč jo bomo posneli v studiu in jo še pred dnevom zaljubljencev podarili slovenski publiki," so povedali pred kratkim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.