Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Pokopani, a še vedno živi

Dave Grohl je vedel, da Kurtu ni bilo usojeno doživeti starosti. Žurnal24 main
Nekateri močno verjamejo, da naj bi umrli glasbeniki svojo smrt zaigrali.

Nedolgo po njegovi smrti so začeli videvati tudi Michaela Jacksona. Zgodovina se ponavlja. Začelo se je z Elvisom Presleyjem, za katerega nekateri še danes verjamejo, da je živ in da je svojo smrt zaigral, čeprav bi bil danes star že 74 let. Za največje oboževalce upanje res umre zadnje.

Naj živi kralj kuščarjev

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so se začele pojavljati priče, ki so trdile, da so videle Jima Morrisona, leta 1971 umrlega pevca skupine The Doors. Gearold Pitts trdi, da naj bi Morrison živel kot pesnik, v dokaz pa ponuja tudi fotografije.

Kurt Cobain (Nirvana), ki je leta 1994 storil samomor, ima spletno stran, na kateri si dopisujejo vsi tisti, ki verjamejo, da je še vedno živ. Najdete jo na naslovu kurtcobainisstillalive.blogspot.com. Najglasnejše so govorice, da naj bi imel Cobain hude paranoje glede glasbene industrije in naj bi hotel svojo pot rock zvezdnika končati čim prej.

Skrivnostno izginotje

Ni malo tistih, ki verjamejo, da je svojo smrt uprizoril tudi leta 1996 ubiti raper Tupac Shakur. Najbolj znan je incident izpred štirih let, ko naj bi Shakur v spremstvu Dr. Dreja in še

Tragične smrti Tošeja Proeskega javno za zdaj še nihče ni označil za zrežirano.

 
nekaj drugih mirno vkorakal v trgovino na Beverly Hillsu. Priče pravijo, da je večina ljudi obnemela, kakor da bi videli duha.

V šestdesetih so nekateri obtožili Beatle, da naj bi Paula McCartneyja zamenjali z njegovim dvojnikom. Navajali so mnoge dokaze in povezave. Teorija je živa še danes.

Najbolj (ne)verjetna zgodba pa je skrivnostno izginotje Richeyja Edwardsa (Manic Street Preachers) leta 1995. Lani so ga uradno razglasili za mrtvega, člani benda pa njegov del zaslužka še vedno nalagajo na poseben račun.

Slovenski vstajenci

Pevec skupine Niet  Primož Habič je leta 1991 umrl zaradi prevelike doze heroina. Konec devetdesetih so se pojavila ugibanja, da naj bi tudi on svojo smrt uprizoril.

Komaj polnoletni član skupine Bepop Nejc Erazem je tragično umrl v prometni nesreči leta 2002. Tudi o njegovi smrti so se pojavljale različne teorije zarote.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.