Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Poletite s čarobnimi Winxicami

Winx klub: Čarobna pustolovščina Kolosej
Na velika filmska platna prihaja nepozabna 3D pustolovščina o šestih čudovitih čarobnih vilah, ki skupaj rešujejo Zemljo in se bojujejo proti zlobnim Trixicam. Premierno si jo lahko ogledate ob 16. uri v Planetu Tuš Maribor. Po ogledu filma se ob 17.30 uri pridružite Foxy-Winx zabavi na Bowlingu Planeta Tuš Maribor, kjer bodo nastopile Foxy Teens.

Na Alfei, šoli za vile, poteka zabava ob pričetku šolskega leta, ki jo nenadoma zmotijo Icy, Darcy in Stormy – zlobne Trixice. Čarovnice pri tem ukradejo magični predmet, Winxice pa tega ne morejo zaustaviti brez Bloom, ki uživa življenje princese na planetu svojih pravih staršev ter sprejme Skyjevo snubitev.

Magični predmet obudi Predniške čarovnice, ki se želijo maščevati Winxicam tako, da uničijo drevo, ki ohranja ravnovesje med dobro in zlo magijo, s tem pa vile izgubijo vse svoje moči.

Težave pa ima tudi Bloom – Skyjev oče Erendor sinu namreč prepove poroko. Bo junaškim vilam uspelo, da ponovno vzpostavijo ravnovesje v magični dimenziji? In kakšna je skrivnost, zaradi katere se Bloom in Sky ne smeta poročiti? Winxice ponovno letijo – v filmu, ki je zabaven in še posebej čaroben.

Animirani film jutri prihaja tudi na filmska platna preostalih Planetov Tuš po Sloveniji, ogledali pa si ga boste lahko tudi v ljubljanskem Koloseju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.