Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Poletje Tangelsov je še kako vroče

Tangels Arhiv skupine
Skupina Tangels na radijske postaje pošilja novo skladbo Ti si poletje.

Lani so se njihove skladbe znašle med najbolj vrtenimi v Sloveniji, tako skladba Najin kot bivša Kaj in kam, največji uspeh pa je doživelo lanskoletno sodelovanje skupine v duetu s pevko Katayo, saj je To je moj dan druga najbolj predvajana slovenska skladba leta 2011.

Letos so k sodelovanju povabili odličnega tekstopisca, pesnika in umetnika, ki je napisal nekaj največjih uspešnic zadnjega desetletja za različne izvajalce (Neisha, Papir ...). Rok Vilčnik je v besedilu Ti si poletje na svoj način prikazal pogosto situacijo v življenju, ko se skupna pot dveh
ljudi, bodisi partnerjev ali prijateljev, konča brez izhoda, poti se razidejo, pa vendar gresta na lepše in se vsak po svoje prepustita novim zgodbam življenja in najdeta novo srečo in svoj srečni konec vsak po svoje.



Tangels – Raay, Marjetka in Krt – tokrat prinašajo nekaj, kar gre hitro v ušesa, a je primerno tudi za tiste, ki iščejo nekaj več. Tudi sicer pa je bilo preteklo leto za njih več kot uspešno, tako poslovno kot zasebno. Marjetka in Raay sta postala starša, Krt je na poti k diplomi na Akademiji za glasbo Univerze v Ljubljani in bo tako poleg Marjetke že drugi profesor glasbe v skupini. Konec lanskega obdobja je bil razburljiv predvsem za Raaya, saj je sodeloval pri projektu Misija Evrovizija kot eden od sodnikov, Marjetka pa še naprej vodi vedno bolj uspešno glasbeno delavnico – šolo petja pop-petje.si, kjer se izobražuje tudi kar nekaj znanih imen (med drugimi tudi April in Nika Zorjan).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.